Logo-'t Dunehof

Over ons

Van het land naar de klant. Met kwaliteit bereid.

Dat zijn wij in een notedop!

Wij, Amedée Sesier & Steffi Nowé, staan sinds 2015 met passie aan het roer van hoevewinkel ’t Dunehof.

Een naam met betekenis, want onze boerderij en hoevewinkel zijn gevestigd in kuststad Nieuwpoort, tussen duin en polders. Ons familiebedrijf kent een rijke geschiedenis. Boeren zit in het bloed. Al 4 generaties lang teelt de familie van Amedée hier polderaardappelen, naast andere gewassen zoals graszaad, tarwe,...

Steffi & Amedée: “Onze aardappelen zijn uniek, die typische hardheid en bijzondere smaak, daar kan niets tegenop! Kom zeker eens proeven”.

Een nieuwe gezellige hoevewinkel in Nieuwpoort

De aardappelen werden vroeger verkocht in een loods. Toen de boerderij door ons werd overgenomen kreeg de verkoopstrategie een nieuw elan! Een gezellige hoevewinkel met een ruim assortiment aan producten zag het licht. Versheid én kwaliteit staan voorop: de producten komen rechtstreeks van het veld of de producent. Waar het kan gaan we voor 100% West-Vlaams. Onze visie = koop lokaal!

In al die jaren was er steevast de steun van onze families. Vijf jaar later, in maart 2020, maakte de geboorte van zoontje Jules het leven compleet. Onze grote droom!

Maar.. niet enkel op privévlak, ook professioneel breidden we uit. In mei 2020 kwam Amy, Steffi’s zus, ons team fulltime versterken. Een gedreven meid, vlot met de klanten en gediplomeerd kok.

We blijven plannen smeden en gaan een stap verder! De hoevewinkel (en het assortiment) wordt binnenkort verruimd. We bieden weldra ook bereidingen aan (slaatjes,…) van de hand van mijn zus én we concretiseren het project om frietjes van eigen kweek te leveren aan zaken in de buurt. Zo worden we de enige aardappelteler in de regio die product levert van plant tot friet!

Je leest het, de passie blijft op punt, we houden ervan onze klanten te verwennen met top-producten.

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Kom zeker langs en volg ons op Facebook (Hoevewinkel ’t Dunehof) en Instagram (tdunehof)!